недеља, 13. јул 2008.

Kokin Brod nedelja, 13.07.2008.god.

...Ovaj put, samo tri clana "CikloN"-a, Acim, Beli i Lolo... lep dan, mogli bi negde na kupanje... Kokin Brod... neko predlozi, i naravno vec oko 6:30h nadjosmo se put ka Zlatiboru.

Ovaj put bez ikakvih skretanja sa glavnog druma, jedino sto je potreban oprez jer sve vreme se vozi magistralnim putem. Do Zlatibora se ide vec utvrdjenom trasom preko Mackata starim putem i kroz Cajetinu. Izlaskom na Zlatibor pravi se kraca pauza, i delje prema Borovoj glavi gde se na ciklomasteru ukaza i vec 38km predjenog puta. Do Tavnika nas ceka jos 10km voznje pod vecim usponom, gde se pravi pauza za dorucak.

Na Kokin Brod stizemo za nesto manje od 3h voznje (racunajuci i pauze) sa predjenih 57km. I pre nego sto se bucnemo u jezero, okrepismo se kiselim mlekom spremljenim na stari zlatiborski nacin. ... A onda kupanje i zasluzeno uzivanje u prirodi... slike sve govore...
U povratku svratismo na po koje kiselo mleko... Usput preko Zlatibora nam se pridruzise Dule i Pipe, koji su kasnije krenuli iz Uzica.


Danasnja voznja izasla je na ukupno 119.23 predjena kilometra, sa prosecnom brzinom od 20.7km/h.

1 коментар:

Dule_Savich је рекао...

Zdravo.
Svaka vam cast- skidam kapu :)
Toliko mi je bilo drago sto sam naisao na vas blog, da nisam mogao odoleti, da vam ne odpisem.
U avgustu nameravam posetiti BG, Krakujevac, Cacak, Gucu, Kokin Brod...Sarajevo-i dalje...ako izdrzim biciklom naravno :)
Pa ako bi bio neko od vas spreman da mi odgovori na nekoliko pitanja- znaci pomogne u pripremi trase, bio bi vam mnogo zahvalan :)
Pozdrav iz Ljubljane!



Dule.savich@yahoo.com